Geprint vanhttps://tuinadvies.nl/artikels/bedankt_lieve_juf/meester

menu
Tuinadvies

https://tuinadvies.nl   /    maandag 3 oktober 2022

Bedankt lieve juf/meester, jij verdient een bloemetje!

bedankt lieve juf

Het einde van het schooljaar nadert en wat een bijzonder jaar was dit weer. Van thuis uit lesgeven of zorgen voor een veilige klas, de meesters en juffen hebben er een vermoeid jaar opzitten. Maar ook de leerlingen kijken uit naar die welverdiende vakantie. Bedank jouw liefste juf of meester met een bloemetje, want dit hebben ze wel verdiend.

Sierlijke vlinderorchidee

Phalaenopsis 'Pararotti'

Tover een lach op het gezicht van jouw juf of meester met deze aan huis bezorgde, vrolijke Phalaenopsis of vlinderorchideeën. De prachtige orchideeën met sierlijke bloemen en exotische uitstraling zijn echte diva's onder de kamerplanten.

De bloem geeft een warm kleur met rode en bordeaux kleurige tinten. Ze zijn makkelijk en lang te houden, mits regelmatig de wortels in water te dompelen. Met deze elegante plant kan je nooit misdoen! Te verkrijgen in verschillende zomerse kleuren zoals roos, wit gevlekt, geel, oranje... Bekijk alle kleuren hier.

(Vlinderorchidee Phalaenopsis 'Pavarotti', rood/bordeaux - 2 takken, € 12,95)

Boeketje bloemen - Large

boeket zonnebloemenBoeket Heleen is een uniek samengesteld boeket met de meest zomerse bloem: de zonnebloem. Want welke bloem doet er meer aan vakantie denken dan deze prachtige gele bloem! 

Het boeket wordt gebonden geleverd in een mooie verpakking en om het helemaal persoonlijk te maken, kan je een gepersonaliseerd bedank-kaartje toevoegen. 

Ontdek ook onze andere large boeketten!

(Boeket Heleen, large gebonden zonnebloemen - geel/wit, vanaf € 29,95)

Boeketje bloemen - Extra large

groot boeket bloemenIs die ene juf of meester toch echt wel de beste geweest dit jaar, dan geef je toch een groter boeket? Dit extra large boeket is te verkrijgen in verschillende kleuren zoals wit en paars, wit, roos of kies voor deze bonte kleuren. Zeker dat jouw juf of meester nog nooit zo mooie bloemen kreeg!

Ga voor jouw favoriete kleur, kies het gewenste bezorgmoment en laat leveren waar je maar wil. Vers van de veiling tot op school! En helemaal verpakt in een mooie doos met bijhorende verzorgingstips en een voedingszakje.

(Boeket Floralie, extra large gebonden - bont, vanaf € 34,95)

Boeketje bloemen - Deluxe

deluxe boeket snijbloemenMaar het grootste boeket waar je helemaal met uit pakt, is het Deluxe boeket. Deze bos bloemen zit boordevol verse snijbloemen, direct geleverd van op de veiling. Verpakt in een glanzend gekleurd verpakkingspapier en voorzien van water, is dit boeket klaar om af te geven.

Voeg een bedankingskaartje toe en personaliseer met je eigen tekst. Te verkrijgen in zes mooie kleurcombinaties!

(Boeket Rosalie, deluxe gebonden - roze/paars, vanaf € 39,95)

Een bloemetje in de bus

boeket brievenbuxbosBen je te laat om iets te geven? Dan is deze originele geschenkdoos vol bloemen aan huis geleverd de perfecte verrassing. De brievenbusbox zit boordevol verse snijbloemen met verrassende kleuren! Voeg een gepersonaliseerd kaartje toe met een leuke bedanking op en jouw geschenk is helemaal klaar om op te sturen!

Naast deze zomermix "Lisa" kan je nog kiezen uit zeven andere boeketjes

(Geschenkdoos Lisa zomermix - roze-rood, vanaf € 22,95)


#5902Melissa

Auteur: Melissa
Tuin- en landschapsarchitecte

Terug naar boven icoon