Geprint vanhttps://tuinadvies.nl/artikels/moestuin_werkboek_peter_bauwens

menu
Tuinadvies

https://tuinadvies.nl   /    vrijdag 28 januari 2022

Moestuin werkboek door Peter Bauwens

Moestuin werkboek
Peter Bauwens
Adviezen, informatie en eigen ervaringen bij elkaar

Werkboek voor de moestuin door Peter Bauwens van de Nieuwe Tuin

Elke tuinier doet veel ervaringen op in zijn/haar tuin. Maar als seizoensactiviteiten een jaar later terugkomen, zijn de details alweer vergeten!
Met het Moestuin Werkboek van ‘de meest gepassioneerde moestuinder der lage landen’, kan alles bijgehouden worden. Het boek heeft ruimte voor eigen bevindingen, ideetjes en recepten. Daarbij geeft groenauteur Peter Bauwens bij iedere week praktische tips om weer te genieten van een nieuw soort moestuin. Een prachtig origineel cadeau voor alle moestuinfans.

Dit moestuinwerkboek is een beetje anders. Er zitten 24  tuinverhalen in en een kalender boordevol tips , maar het belangrijkste deel van het verhaal... schrijf je gewoon zelf. Noteer je tuinervaringen, plannen, recepten en het weer, je oogst, je successen en mislukkingen.
Die moestuin-ervaring neem je mee naar het volgende jaar en zo verzamel je een schat aan persoonlijke tuininformatie in een handig naslagwerk.

Peter Bauwens werkt als freelance groentejournalist en fotograaf voor diverse Nederlandse en Vlaamse tijdschriften en kranten en heeft diverse boeken over eetbare planten gepubliceerd.

Moestuin werkboek / Peter Bauwens
Ringband, met afsluitelastiek– ca.160 blz. – € 22,50 – ISBN 978 90 475 1347 6
Een uitgave van Unieboek
Voor België: Standaard Uitgeverij

#2479