menu
Tuinadvies
Geef dit een bloemetje 0

Het word kervelsoep of kervelstoemp volgende week

Ga naar meest recente reactie

Borsalino

Borsalino

De kervel is ook bijna oogstklaar, word volgende week smullen maar.

[afbeelding verwijderd niet-https]
maandag 9 mei 2011 - 18:21
daggie01

Daggie01

dat ziet er goed uit
lekker kervelsoep
zou je het recept met ons willen delen
heb het ee paar keer op maar heb geen flauw idee hoe ik het moet maken
maandag 9 mei 2011 - 18:25
Borsalino

Borsalino

Prei, ajuin en kervel in water en bouillon blokjes volgens aantal liters soep.
Half uurke zachtjes koken, dan mixen of in de blender en klaar is kees.
Eventueel na! het mixen erwtjes en vleesballetjes erbij doen.

Afkruiden naar goesting, zout en peper of mix Italia.

Smullen maar
maandag 9 mei 2011 - 18:32
daggie01

Daggie01

dank je wel ik ga het van de week eens maken
maandag 9 mei 2011 - 20:07
Borsalino

Borsalino

Heb je kervel staan Daggie of moet je kopen?
maandag 9 mei 2011 - 20:20
daggie01

Daggie01

Ik heb staan
en best veel
had het onder een folietunnel gezaaid al heel vroeg in het voorjaar
maar ik was een beetje erg uitgeschoten en toen lag er een heel zakje kervelzaad op de grond
en het groeit als kool
ik heb 2 jaar geleden roomse kervel gezaaid en dat staat er ook weer goed bij
maar heb eigenlijk geen idee wat ik met de roomse kervel kan doen
maandag 9 mei 2011 - 21:43
Borsalino

Borsalino

Weten ze dat niet in Rome

Kauwen op zaden helpt tegen flatulentie
maandag 9 mei 2011 - 22:03
daggie01

Daggie01

hahaha die italiaantjes weten niet zoveel
kervel kennen ze toch al niet zo
als zoveel kruiden vreemd voor ze is
maandag 9 mei 2011 - 23:01
Borsalino

Borsalino

Ja en dan opscheppen in die reklame over spagetti met hunne geheime kruidenmix
maandag 9 mei 2011 - 23:07
daggie01

Daggie01

haha ja inderdaad
en die sauzen zijn niet te eten
maandag 9 mei 2011 - 23:16

Voeg een reactie toe

Log in of registreer om dit onderdeel te gebruiken
Terug naar boven icoon