Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik heb enkele kilo's kweeperen afgekookt en zoek nu ideeën om verschillende smaken te bekomen. Ik heb al een liter met sinaasappel gemengd, een andere met druivensap. Zijn er kruiden die zich lenen om jam te maken? Munt, citroenmelisse,....salie, basilicum,....
Ik heb ook mijn appeltjes van de Japanse kwee afgekookt. Wel super zuur sap!! Op internet vind ik wel suggesties om het met kweeperen of appels te mengen, maar ik vrees dat het te zuur wordt. Iemand goede raad? Beste dank bij voorbaat.
Kweepeer met geraspte cocos, gember, snufje Kerrie en honing en pepertje...
Samen met gebakken Pisang(banaan) en taugé en rijst.
Heb het zelf voor gasten gemaakt en die aten, alles op!