Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
dit zijn zalmoesterzwammen en is de derde oogst van mijn probeersel,ik weet dus al dat ze lekker zijn. ze zijn ietske harder van structuur dan de gewone oesterzwam en na bakken word hun kleur: inderdaad: zalrose ik bak ze gewoon in de pan in olie en doe er zout en peper over,das al....
het is de pleurotus salmoneo-stramineus oftewel de zalmoesterzwam
ik had daar graanbroed van besteld en die heb ik geént op stro. dat zit er dus ook in de zak: stro waar het broed doorgegroeid is.. gesmaakt hebben ze zeker,gewoon op hoog vuur opbakken in boter of olie en enkel wat zout en (flink) peper erover.....
het stro moest eerst vochtig gemaakt in warm water en dan weer beetje uitgelekt,het moet nog vogtig blijven,dan laagsgewijs in de zak: een laag stro en dan wat broed doorheen dan weer een laag stro etc zak goed sluiten en met een mes her en der insnijdingen van ong,2 cm maken,dan warm wegzetten zodat het doorgroeid kan rakenna een aantal weken is het wit doorgroeid en zet je het in het licht en met beetje geluk groeien je zwammen dan uit de insnijdingen....