Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
ik had graag zelf peper gezet maar weet eigenlijk niet of dit wel mogelijk is hier in ons belgielandje, zijn er mensen die hier iets van afweten, kan je eventueel gewoone peperbolletjes zaaien die je gebruikt in de keuken
ik denk dat jij de pepertjes bedoeld zo van die paprikaachtige vruchten, maar ik bedoel peper rode witte groene zwarte om in de pepermolen op een steak te doen bevoorbeeld, als ik op het net ga zoeken kom ik ook bij pepertjes uit maar ik denk dat ze dit niet in molen doen he of heb ik dit verkeerd
Nee hoor, peperbolletjes zijn NIET de zaden vd hete pepers. Peperbolletjes groeien aan een struik maar ik weet er eigenlijk ook niet veel van. Ik heb wel gelezen dat die hier heel moeilijk te kweken zijn........
ik heb vorig jaar 12 peper plantjes geplant, ik heb ze binnen laten groot worden (+/-30cm) en daarna buiten in open lucht , af en toe water en in augustus denk ik dat ik een 2 winkelzakken vol pepers had. Dit jaar heb ik 18 plantjes geplant ,zoete en hete (vraag me niet welke naam want ik en een echte leek) groeten
u hebt het over de capsicum,de hete en minder hete pepertjes,de topicstarter heeft het over de peperbolletjes die gemalen of geplet als specerij worden gebruikt..........