Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ja hoor Lou,
Knolselderij schillen, in plakken van 1 cm snijden. Een minuutje of 6-7 koken met een beetje zout. Uitlekken in vergiet. Door losgeklopt ei halen en daarna door gekruid paneermeel of naturel gemengd met wat dille. Daarna olie/boter in de pan en aan beide kanten zo'n 3 minuten bakken.
Smakelijk en succes.
Natuurlijk naar eigen idee/keuze in te vullen.
Ik heb het als avondmaal gebruikt bij gekookte aardappelen en een gehaktbal met jus.
Kan waarschijnlijk ook goed als klein voorgerecht met een stukje zalm met dille.
Uitproberen zou ik zeggen
groetjes
Kerstkind,ik heb vanavond dit receptje eens uitgeprobeerd.
Omdat ik geen dille heb,een deel eens klaargemaakt gewoon en een deel met een beetje vanillesuiker.
Beiden smaken lekker,ook al doordat de scherpe smaak van knolselder veel verzacht.
Heb het gewoon gegeten zonder iets anders bij,maar wel met een zacht wit wijntje.
Dit receptje kan goed als aperitiefhapje of voorgerechtje gebruikt worden.Maar dan in kleinere vormpjes.
Ga het nog klaarmaken.