Onze tuinbabbel is een plaats waar je ideeën, foto's, gebeurtenissen met andere tuinvrienden kan delen. Momenteel hebben we zo'n 12.000 tuinvrienden die hieraan deelnemen.
Heb je nog geen account?
Registreer je hier en maak deel uit van onze community.
Ons tuinforum is een plaats waar ideeën en inzichten over verschillende onderwerpen in verband met tuinieren uitgewisseld kunnen worden.
Heb je een tuinvraag, misschien is deze behandeld in het forum? of stel de vraag gerust aan onze tuinvrienden....
Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden.
Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Plaats hier jouw mooiste tuinfoto's en deel ze met onze tuinvrienden. Zij kunnen op hun beurt van jouw tuin meegenieten en op jouw foto's reageren.
Bij de Plantenherkenner kun je foto's toevoegen van planten die je niet kent.
Andere tuiniers kunnen je dan helpen om de plant te identificeren.
Ik heb enkele gele komkommers gekregen,hoe maak ik ze klaar?Naar het schijnt zouden ze nogal bitter zijn.Of leg ik ze op zoals augurken?Wie weet raad?Groetjes
Heeft het een bepaalde reden dat je de komkommers niet bij de augurken zet?De bereidingen zijn hetzelfde als groene komkommers?Ik dacht dat de gele alleen bestemd waren voor opleggen.Bedankt Lacegarden.
ja, maar ik durf er al niet meer over spreken, tante ines gaat mij onder mijn voeten geven.
In het plantentaaltje noemt men dat "kruisbestuiving"
ik noem dat natuurlijk met mijn woorden , en al bij al komt het op hetzelfde neer.