menu
Tuinadvies

Activiteiten

  • Kimmeke heeft een nieuw topic toegevoegd.

    Meer dan 1 hectare grond wat ermee doen

    voor ons is dat klepelen wel ideaal, alleen moet je ervoor betalen voor het te laten doen, het gras blijft ook langer kort en kan blijven liggen, ik zou anders onze composthoop ook eens willen zien; alé , zijn er nog een deel ideetjes, ik moet straks naar den boekhouder,en vrees dat er nog altijd niet veel uit de bus zal komen.voor ik verrtek kom ik nog kijken en morgen zal ik weten te zeggen wat er gezegd isgroetjes hallo,ik had eens een vraagje aan jullie, wij wonen nog niet zo lang op den buiten, bij ons huis hoort een grond van 1,5 hectare bij, nu hadden wij daar graag iets nuttig mee gedaan, zoals het zetten van kerstbomen of zo en ze nadien verkopen, nu is die grond braakliggend en wordt ze af en toe geklepeld, waar dat we dan nog zelf centjes in moeten steken.

    Lees meer

    Topic
  • Kimmeke heeft een nieuw topic toegevoegd.

    Coniferen vermeerderen

    hoe kan ik het beste coniferen vermmeerderen, ik heb er een paar stan en zou er daar graag wat van vermeerderen, en dan kan ik binnen een paar jaar heel den hof afzetten, wie kan mij helpen met nuttige info en misschien interessante websitesalvast bedanktgroetjes en prettige feestenkimHangt van de soort af. Sommige soorten kun je eenvoudig stekken, terwijl je andere soorten alleen kan vermeerderen door zaaien.

    Lees meer

    Topic
  • Kimmeke heeft een nieuw topic toegevoegd.

    Rode bladeren druivenplant

    tja, zoals de titel het zegt, de druivenplant heeft dus rode bladeren gekregen die aan de randen krollen.er hangen druiven aan die nog niet rijp zijn.

    Lees meer

    Topic
  • Kimmeke heeft een nieuw topic toegevoegd.

    Plantafstand bessen

    ik zou graag een reeks kruisbessen, rode bessen, witte bessen, zwarte bessen willen planten, maar ik vind redelijk weinig terug over de beste plantafstand, is er iemand dat daar meer van weethartelijk dank ge ziet, ik zijn nen echte leek Bij mij staan de bessen allemaal op 1,5m afstand of dat dat voldoende is of te dicht op elkaar is, dat weet ik niet - heb toch elk jaar een heel goede oogst. Voorzie wel genoeg plaats om de takken uit elkaar te houden of je moet ze evt.

    Lees meer

    Topic
  • Laad meer items
Terug naar boven icoon