menu
Tuinadvies

https://tuinadvies.nl   /    donderdag 25 juli 2024

Dé oplossing tegen muizen!

de oplossing tegen muizenMuizen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun kleine gestalte, de grijze vacht en de lange fijne staart. Ze sluipen door elke hoek van het huis - muren, zolder, wanden, vloeren, … Muizen zijn heel productief : de kleine knaagdiertjes zijn een ware pest eens ze beginnen knabbelen aan alles wat ze tegenkomen. Hun menu is heel uitgebreid, gaande van droge granen, fruit en verse groenten tot isolatiemateriaal, elektrische kabels, zeep, papier, … Het is dus heel belangrijk om tijdig in te grijpen.

Om deze ongewenste gasten te elimineren, lanceert COMPO een assortiment efficiënte en radicale oplossingen tegen knaagdieren, waaronder de nieuwe Overdose Pasta 24H met snelle werking van 24 uur.

 

Omdat muizen hunkeren naar romige en malse voeding, lanceert COMPO een radicale en krachtige oplossing om ze te bestrijden : de COMPO Barrière Radikal Overdose Pasta.

Dit krachtige muizenmiddel is geïmpregneerd met alphachloralose, een molecule die inwerkt op het zenuwstelsel en zo fatale onderkoeling veroorzaakt. De muis sterft enkele uren na inname van het lokaas, waardoor achterdocht bij andere leden van de kolonie wordt vermeden.

De veilige en gebruiksklare Overdose Pasta zit verpakt in zakjes die in de bijgeleverde voederdoos worden geplaatst. Dergelijke voederdozen minimaliseren het risico voor de mens en het milieu en zorgen ervoor dat het lokaas niet toegankelijk is voor kinderen en niet geviseerde dieren. Met het oog op de veiligheid kan de voederdoos worden afgesloten met een sleutel.

Ideaal voor gebruik in droge ruimtes; dit lokaas heeft een heel groot lokvermogen voor een optimale aantrekkingskracht, zelfs in geval van concurrentie met voedingswaren binnenshuis.


Overdose Pasta Muizen

Dit lokaas onder vorm van pasta bevat een middel dat de werking van het hart doet vertragen en waardoor de muizen in slaap vallen. Het product heeft een snelle werking : de muis raakt onderkoeld en overlijdt 24 uur na inname. De micro ingekapselde formulering geeft het product een grote aantrekkingskracht voor muizen. Daardoor kan het gebruiksklare en vochtresistente product zowel in droge ruimtes (zolders, vloeren, valse muren, garages, ...) als in vochtige ruimtes (kelders, magazijnen, ...) worden gebruikt.

De voorgedoseerde pasta zit verpakt in een hermetisch afgesloten zakje waardoor het product zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig te gebruiken is.

 

Voederdozen

De ratten voederdoos is :

  • Eenvoudig in gebruik : geschikt voor alle soorten toegelaten lokaas (graantjes, pasta, blokjes, ...).
  • Doeltreffend : er zullen geen dode ratten achterblijven in de voederdoos aangezien de meerderheid van de lokstoffen met een zekere vertraging werkt. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat de rat een directe link legt tussen lokaas en gevolg.
  • Veilig voor kinderen en huisdieren : de voederdoos wordt geopend met een meegeleverde sleutel. De lokstoffen zijn bijgevolg enkel toegankelijk voor de knaagdieren.
  • Voordelig : de voederdoos is navulbaar en zorgt voor een betere bescherming en bewaring van het lokaas, zelfs in vochtige omstandigheden.

 

#5587Compo

Auteur: Compo
COMPO. Mooie planten zonder moeite.
www.compo.be

Terug naar boven icoon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en geniet van €5 KORTING*!

*€5 korting op je volgende bestelling bij aankoop vanaf €50

Geboortedatum :

Ik geef toestemming me in te schrijven op de nieuwsbrief en ontvang graag een attentie op mijn verjaardag (Disclaimer en privacy).